DOWNLOAD TVALB APPS

Tablet & Mobile Phone

Telefon dhe Tablet

Shkarko aplikacionin për tablet apo
për telefonin tuaj.

Amazon Fire Stick

Amazon Fire Stick

Shkarko aplikacionin për Amazon Fire TV.

Samsung shqip TV

Samsung Smart TV

Shkarko aplikacionin për Samsung Smart TV dhe
Samsung Tizen OS.

LG shqip TV

LG Smart TV

Shkarko aplikacionin për LG Smart TV.

Android TV

Për Android TV

Shkarko aplikacionin për Android TV.

Roku TV

Roku TV

Shkarko aplikacionin për Roku TV.

Apple TV App

Apple TV

Shkarko aplikacionin për Apple TV.

Thërrisni shërbimin për konsumatorë.

Phone (877)-448-8252