me një abonim

Shiko në 3 paisje

shkarko aplikacionet falas

kliko tani

Instalimi i Aplikacionit
TVALB në Samsung Smart TV

Shkarkimin e Aplikacionit të TVALB për paisjet Smart është mjaft i thjesht, vetëm duhet ta zgjedhni opsionin i cili përshtatet me paisjen tuaj Smart.

Samsung Smart TV

APLIKACIONI nIMItv DHE MODELET E SAMSUNG SMART TV

Shkarkimin e Aplikacionit të TVALB për Samsung Smart TV mund ta bëni në App Store për modelet e ndryshme të televizorëve Samsung.

Modelet në të cilat mund ta instaloni Aplikacionin TVALB janë: UKS9500, UKS9000, UKS8500, UKS8000 UKS7500, UKS7000, UKU6500, UKU6400, UKU6300, UKU6000, UK6200, UK5500.

kanale shqip per smart tv

Kërkimi i Aplikacionit

Në telekomandë shtypni butonin SMART HUB pastaj zgjidhni ikonën APPS. Përzgjidhni rubrikën Search (kërko), dhe shkruani "TVALB". Shkruani TVALB në tastierën elektronike, dhe shtyp tastin DONE.

topkanale smart tv

Instalimi I Aplikacionit

Kliko në opsionin "install.' Pas instalimit hapeni ( open ) aplikacionin TVALB.

smart tv shqip

Zgjedh opsionin "Username" dhe "Password."

tv alb smart tv

Shkruani User Name dhe Password i cili do të ju dërgohet në email nga [email protected]

iptv shqip smart tv

Duke përdorur butonin (shigjetën), shfaqet opsioni OK. Klikoni "OK" në mënyrë që ta përfundoni instalimin

smart tv shqip

Shkruani User Name dhe Password i cili do tju dërgohet në email nga [email protected]

tv alb smart tv
shqip kanale sportKurse me ofertën vjetore

Abonimi 1 vjeçar ju mundëson të përfitoni dekoderin falas.

Plus përfitoni 2 muaj abonim falas.