me një abonim

Shiko në 3 paisje

shkarko aplikacionet falas

kliko tani

IPTV Shqip në MAC Player

Shikoni kanalet tuaja të parapëlqyera në Laptop apo në Desktop kudo që ndodheni. TVALB Linux Player është një software unik që është i dedikuar për sistemin operativ “LINUX.”

MAC APP

UDHËZIMET PËR INSTALIM.

TVALB Mac Player është i krijuar vetëm për përdoruesit që posedojnë kompjuter Mac me sistem operativ MAC. Udhëzimet për shkarkimin dhe përdorimin e TVALB MAC Player mund ti gjeni më poshtë.

TVALB Mac Player mund të shkarkohet në ueb faqen e Mac. Pas shkarkimit dhe instalimit, duke klikuar në ikonën e TVALB në ekran, do të shfaqet platforma TVALB e cila përmban butonat kryesorë të orientimit dhe informacionit.

alb kanale
alb kanale sportKurse me ofertën vjetore

Abonimi 1 vjeçar ju mundëson të përfitoni dekoderin falas.

Plus përfitoni 2 muaj abonim falas.