me një abonim

Shiko në 3 paisje

shkarko aplikacionet falas

kliko tani

Instalimi i Apikacionit
TVALB në ANDROID TV BOX

Shkarkimin e Aplikacionit të TVALB për paisjet Smart është mjaft i thjesht, vetëm duhet ta zgjedhni opsionin i cili përshtatet me paisjen tuaj Smart.

Android Box

Instalimi i Apikacionit
TVALB në ANDROID TV BOX

Zgjidhni ikonën Play Store në rubrikën e Aplikacioneve. Mandej përzgjidhni rubrikën "kërko" (search), dhe në të shkruani "TVALB." Pasi ta shkruani TVALB me tastierën elektronike shtypni tastin "Done."

android tv box

Zgjedh ikonën TVALB duke shtypur butonin "OK" në telekomandë.

android tv box tv

Shtypni butonin "Install." Pas instalimit, hapni aplikacionin.

app android box tv

Tabela e platformës TVALB është ndarë në kategori në të cilat ju mund të keni qasje për të kaluar në kategorinë e parapëlqyer me shpejtësi.

app android box iptv
android kanale sportKurse me ofertën vjetore

Abonimi 1 vjeçar ju mundëson të përfitoni dekoderin falas.

Plus përfitoni 2 muaj abonim falas.